Младежки Вестник

Празникът за Св. Валентин на 14.ІІ. събра в Голямата зала на Младежкия център много гости от Хасково и областта за тържеството по награждаването на V издание на конкурса „Чудото любов”. Той се организира от ОП „Младежки център” и РЗИ-Хасково.
Раздадени бяха награди в четири категории: за стихове 1 място получи Фатик Енез Шанлъ – 14 г. СОУ”Хр. Ботев” с. Караманци, за есе 1 награда получи Николета Безергянова – 17 г. ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров” –Хасково, за разказ приза взе Росица Николова – 17г. СОУ ”Петър Берон” гр. Свиленград, а в категория фотография първа бе Теодора Делчева – 10 в кл. ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров” –Хасково.
Гостите, уважили тържеството, бяха посрещани с бонбони и валентинки на входа на залата, а програмата беше изключително наситена. На сцената танцуваха балет „Тангра”, ансамбъл „Южняци”, пяха Детски хор „Орфей”, любовна лирика рецитираха от Театралното студио, любопитни факти за празника Св. Валентин представиха младежите от Клуб „Репортер” под съпровод на китара и пиано. За гостите имаше музикални поздрави от Симеон Христов – китара и Дани Стоянова – пиано. С публиката в залата се разигра викторина с награди- вкусни мъфини, приготвени от младите репортери специално за празника.

Във фоайето на Младежкия център е уредена изложба с фотографиите в конкурса „Чудото любов”, които ще останат там до края на месеца.
Тържествената церемония завърши с една изненада. На сцената пя Тодор Гаджалов от „Гласът на България” и един от финалистите на „Българската Евровизия”. Той поздрави публиката с наши и световни хитове.

Comments are closed.

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Дани Стоянова

  Заместник редактор:
  Константин Костадинов

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Пловдив – ул. “Победа”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg