Младежки Вестник

1422468_468994643218559_2090289248_nОт 5 до 15 юли в Созопол ще се проведе деветото издание на един от най-атрактивните младежки фестивали – МУЗИТЕ. В продължение на десет дни Созопол ще се превърне в арена на музика, танци, театър, фото и приложни изкуства и нестандартни форми.

         Целта на организаторите от Община Созопол и Сдружение “Музите” е да осигурят достатъчно вдъхновяващи събития, които да стимулират младежкото творчество и изява, както и да провокират настроението на посетителите с алтернативни форми на развлечение.

         Гости, участници и публика ще се насладят на атрактивните дефилета – запазена марка на фестивала, на Алеята на изкуствата Музите и многобройните съпътстващи акции. Конкурсите, под формата на големи публични концерти, театри  и изложбина хилядите участници във фестивала няма да оставят нито един посетител безучастен и всички ще се забавляват.

         Фестивалът  е съревнование на художественото майсторство и полезно професионално партньорство,съчетание на динамичния младежки дух и талант с летен отдих и творчески изяви, празник на изкуството и трайни приятелства. Младежкият ентусиазъм, артистичната жар и инициативността на младите таланти разшириха географията на участниците и утвърдиха фестивал „Музите“ като мащабен творчески форум, на който си дават среща различни форми на изкуство, култури и национални традиции.

Comments are closed.

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Дани Стоянова

  Заместник редактор:
  Константин Костадинов

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Пловдив – ул. “Победа”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg