Младежки Вестник


– Кой ви нави да участвате в X FACTOR?
– Сами се навихме. И ние не знаем защо.
– Мислехте ли, че ще стигнете дотам?
– Не, изобщо.
– Доволни ли сте от четвъртото място?
– Местата нямат значение. Реално, който е артист и който обича музиката и иска да прави музика, то формата и местата не го определят. Доволни сме, правим музика, изкарваме супер нова продукция в момента. Декември излиза новия ни клип, направихме си home-студио, имаме си хора, събрахме си crew, доста неща се случват, така че – да, доволни сме.
– А ще продължавате ли да се занимавате с музика?
– Да. Догодина аз заминавам за Англия да следвам композиция, аранжиране и студио продуциране. Там мислим да движим някои неща евентуално.
– Моисей с теб ли заминава?
– Не, не. Аз заминавам да уча, той остава тук. Ние ще си движим нещата. Но това е чак догодина, така че има време. Имаме да покажем още много неща преди да замина.
– А когато отидеш в Англия, ще продължите ли?
– Може би няма да е толкова активно откъм участия, но да. Ние сме много надъхани да успеем, защото в един момент медията ни изгради едни образи и ни пусна пред хората, казвайки „тези са известни”. Аз мисля, че един изпълнител трябва да се докаже, да има парчета зад гърба си, да има творчество и чак тогава да го определят като някакъв. За това сме много нахъсани, много работим, много проекти развиваме…
– Мислите ли да правите албум?
– Не, да правим албум в България няма смисъл.
– Имате ли си нещо като запазена марка? Нещо, което само ти и Моисей правите?
– Ами, той е ходещ буквар с народни песни, аз съм drum машината, както той казва. Това момче, което днес излезе на сцената с нас – Венци, той ни е близък приятел от нашия crew. Той пък е free styler. И реално, Моисей прави припев за пет минути, аз наслагвам бийт. Имаме си Паоло в София, който изкарва всичко на компютър и дефакто се лее музика през цялото време.
– Преди колко време започна да правиш бийт – бокс? От малък или..
– От шест- седем години.
– А трудно ли ти беше да свикнеш със славата?
– Аз не мога да го определя като слава, уча се всеки ден. След всяко участие, аз научавам по нещо ново, защото публиката на различните места е различна. Трябва да я усещаш по специален начин. Аз не мога да се определя като известен, мога да се определя като човек, който обича музиката и иска да я share-ва, за да бъдат хората щастливи. Да се радват, да бъдат вдъхновени по някакав начин, и да правят и те музика, защото в това е смисъла. Музиката е любов, а без любов накъде отиваме?

Интервюто проведоха:
Неделина Василева и Ива Костова

Comments are closed.

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Дани Стоянова

  Заместник редактор:
  Константин Костадинов

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Пловдив – ул. “Победа”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg