Младежки Вестник

 За двадесета поредна година Нов Български Университет организира лятна школа по ПР. Традиционното събитие се проведе под надслов “Трансформация на общуването”. Бяха разгледани актуални и значими теми, които бяха основната предпоставка за големия интерес, който се наблюдаваше и през двата дни от школата. От предишните деветнадесет издания на школата си личи, че тя е една от най – значимите прояви в сферата на комуникациите, които НБУ организира, като първия български университет, който обучава студенти по ПР още в началото на 90-те години на ХХ век.

 Домакините бяха подготвили богата и разнообразна програма и през двата дни на школата. В нея се включиха преподаватели от няколко университета.

 Юбилейното издание на Лятна школа по ПР тази година се откри с приветстващи слова на проф. д-р Росен К. Стоянов.

 По случай XX юбилейно издание на лятна школа по ПР, всички участници и гости и се почерпиха със специално направена торта. Департамент “Масови комуникации” към НБУ раздадоха на всички гости диск от годишника си за 2017г., както и диск по с XVIII лятна школа за 2016 г.

Школата и тази година утвърждава интердисциплинарния си характер. Всички засегнати теми бяха пречупени през личната призма на лекторите – преподаватели, експерти от бизнес средите, докторанти и студенти – които подкрепиха тезите си с аргументи от личния си опит.

Сесиите на лятната школа включват лекции, доклади, академични презентации и научни съобщения на лектори и преподаватели с доказан опит в областта на ПР, медиите и комуникациите.

Автор: Стефка Карамихалева

 

Categories: Top 5, Новини

Leave a Reply