Младежки Вестник

За да отбележат идването на Баба Марта, доброволците на ОП „Младежки център”, решиха да изненадат приятно жителите на града. Учениците съвместно с Община Хасково направиха информационна кампания за предстоящите акции, по случай навършването на 120 години от озеленяването на града.
Младежите раздаваха на минувачите пред сградата на Общината, както и пред театъра тематични мартенички, направени от тях, картички и информационни брошури. Членуващите в клуб “Репортер” и Младежкия парламент при Младежки център – Хасково зарадваха и обитателите в общинския Дневен център за възрастни хора, където бяха радушно посрещнати от Баба Марта.Учениците не само раздаваха мартеници и рекламни материали, но и информираха гражданите за наситената програма на Община Хасково за отбелязване на 120 -годишния юбилей.
Предстоят акции за залесяване на дворовете на училища през март, на социални заведения през април, ще се проведе и конкурс „Моят двор – моят зелен оазис”. През юни Общинската оранжерия ще преодстави цветен разсад за вертикално озеленявана на жилищните блокове. Всеки който желае може да украси дома си. Една от инициативите е заравянето на капсула в Градската градина, съдържаща послания от гражданите към бъдещите поколенията за развитие на града като цяло. Тя ще бъде положена на 8 септември 2012 г.

Славея Райкова
Клуб „Репортер” при Младежки център – Хасково

Comments are closed.

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Дани Стоянова

  Заместник редактор:
  Константин Костадинов

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Пловдив – ул. “Победа”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg