Младежки Вестник

Ние сме екип от млади хора, занимаващи се с реализация на проекти и гражданска активност от млади хора. Този този интернет портал е нашата базова платформа. Работим за развитието на младежта като улесняваме достъпа до полезна информация за релевантни за тях дейности като намиране на работни места, включване в проекти, обучения и други. С това целим да подпомогнем младите хора в тяхната реализация, съгласно  приоритетите в Стратегията за развитие на младежта.


Председател е Дани Иванова. Тя участва в НПО Млад Репортер от самото му създаване през 2009г. Дани завършва бакалавър международни отношения в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, а след това завършва магистърска степен по дигитална икономика в университета в Гент. Работила е в Министерство на външните работи, Европейски парламент и чужди компании. Тя има опит в изграждането и поддържането на онлайн платформи на различни обществени организации. Реализирала е множество успешни проекти в сферата на младежките политики и младежкото предприемачество.

 

Ръководителят на офиса ни във Варна е Волен Русев. Той е част от НПО Млад Репортер от 2016г., като има опит в организацията и реализирането на международни проекти. Завършва международни отношения в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, а след това завършва магистратура по международна сигурност в университета Сейт Андрюс във Великобритания. Работил е като фрийланс координатор по проекти. Волен осъществява координацията между проектите, както и тяхната организация. Той е член на борда на НПО-то.

 

Цветелина Василева е част от екипа на НПО Млад Репортер от 2017г. Тя завършва бакалавър стопанска логистика в УНСС, а после магистър международни икономически отношения в университета в Гент. Работила е за чужди компании. Цвети е специалист социални медии. Тя има опит в участието и популяризирането на проекти по програмата Еразъм + с фокус върху медийните кампании. Цвети е координатор на офис София и офис Хасково. 

 

 

Константин Костадинов e част от екипа на НПО Млад репортер от основаването през 2009г. Завършил е бакалавър и магистър в Гьоте университета във Франкфурт на Майн. Константин е работил в немски финансови компании. Той играе ключова роля при планирането и провеждането на проекти от самото ни начало. Член е на борда на НПО-то. 

 

Основател на НПО Млад Репортер е д-р Даниела Стоянова. Първоначалната идея е да запали интереса на тийнейджърите към медиите и да повиши тяхната медийната грамотност. Даниела завършва магистър по журналистика в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, следвано от докторска степен по обществени комуникации и медии. Работила е в СЕМ, БНТ, БНР и в частни медии. В момента тя е преподавател по медии и комуникации в няколко университета.  

 

В екипа ни са включени студенти от градовете, където имаме офиси – София, Варна и Хасково. Младежите се занимават с обогатяване на портала с актуални статии и информация.

Младежкият онлайн информационен портал е място на което всички млади хора, от цяла България и не само,  могат да потърсят и споделят информация която ги интересува – а именно свързана с техни интереси, хобита, спорт, образование и други. В него може да намерите представяне на различни добри практики, трудовата реализация на младежите, разнообразни образователни клипове и други интересни теми.

Тук ще намерите теми които не са застъпени в средствата за масово осведомяване, чиито публикации не предоставят материали за нуждите и потребностите на младите хора. Именно затова служи портала ни, и информацията предоставена от него.

 

Последвайте ни и ни харесайте:
https://www.instagram.com/youngreporterngo/
https://www.facebook.com/YoungReporter1
https://bg.linkedin.com/company/young-reporter-ngo

Може да се свържете с нас на мейл:
ngoyoungreporter@gmail.com

София, ул. “Румен войвода” 
Варна, ул. “Панагюрище”
Хасково, бул. “Расковски”

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Даниела Стоянова

  Заместник редактор:
  Дани Иванова

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg