Младежки Вестник

Ние сме ентусиезиран екип, който реализира еврпейски проекти. За нас гражданската активност е от ключово значение за младите хора в България. Този интернет портал е нашата основна платформа. Приоритет в нашата платформа е улесняване достъпа до полезна информация за важни за нас дейности като включване и работа по проекти, обучения и други. С това целим да подпомогнем младите хора в тяхната реализация и бъдещо развитие.


Председател е Дани Стоянова. Тя участва в НПО Млад Репортер от самото му създаване през 2009г. Дани завършва бакалавър международни отношения в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, а след това завършва магистърска степен по дигитална икономика в университета в Гент. Работила е в Министерство на външните работи, Европейски парламент и чужди компании. Тя има опит в изработването на външни политики, както и изграждане на дигитални продукти и платформи за различни организации. Реализирала е множество успешни проекти в сферата на младежките политики и младежкото предприемачество.

 

Ръководителят на офиса ни във Варна е Волен Русев. Той е част от НПО Млад Репортер от 2016г., като има опит в организацията и реализирането на международни проекти. Завършва международни отношения в Софийски университет “Св. Климент Охридски”, а след това завършва магистратура по международна сигурност в университета Сейт Андрюс във Великобритания. Работил е като фрийланс координатор по проекти. Волен осъществява координацията между проектите, както и тяхната организация. Той е член на борда на НПО-то.

 

Цветелина Василева е част от екипа на НПО Млад Репортер от 2017г. Тя завършва бакалавър стопанска логистика в УНСС, а после магистър международни икономически отношения в университета в Гент. Работила е за чужди компании. Цвети е специалист социални медии. Тя има опит в участието и популяризирането на проекти по програмата Еразъм + с фокус върху медийните кампании. Цвети е ръководител на офиса ни в Хасково. 

 

Константин Костадинов e част от екипа на НПО Млад репортер от основаването през 2009г. Завършил е бакалавър и магистър в Гьоте университета във Франкфурт. Константин е работил в немски финансови компании. Той играе ключова роля при планирането и провеждането на проекти. В момента е координатор на организацията ни във Фракнфурт с фокус върху разрастване мрежата ни от партньори. Той е чен на борда на НПО-то. 

 


Евгени е част от НПО Млад репортер от 2020г. Той е вокал на пънк банда, като обича да развива и реализира  европейски проекти. Смята, че активното гражданство е основен приоритет при международните проекти. Евгени е ръководител на офиса ни в Пловдив.      

 

В екипа ни са включени студенти от градовете, където имаме офиси – София, Пловдив, Варна и Хасково. Младежите се занимават с обогатяване на портала с актуални статии и информация.

Младежкият онлайн информационен портал е място на което всички младежи, от цяла България,  могат да потърсят и споделят информация която ги интересува – а именно свързана с техни интереси, хобита, спорт, образование и други. В него може да намерите представяне на различни добри практики, трудовата реализация, разнообразни образователни клипове и други интересни теми.

 

Виж и нашите социални мрежи:
Instagram, Facebook, Linkedin

Свържи се с нас на:
ngoyoungreporter@gmail.com

Телефон: +359 888 476 763

София, ул. “Румен войвода” 
Пловдив, ул. “Победа”
Варна, ул. “Панагюрище”
Хасково, бул. “Расковски”

 • Архив

 • Колектив

  Отговорен редактор:
  Дани Стоянова

  Заместник редактор:
  Константин Костадинов

  Редакционна Колегия:
  Волен Русев
  Цветелина Василева
  Константин Костадинов

 • Контакти

  Адреси:

  София – ул. “Румен войвода”
  Пловдив – ул. “Победа”
  Варна – ул. “Панагюрище”
  Хасково – бул. “Раковски”

  Телефон: 0888476763

  e-mail:ngoyoungreporter@gmail.com
  prycenter@mail.bg